Om oss

Vi lagar god och nyttig Mat från grunden helt Utan onödiga tillsatser Som får barn att må bra, Bli mätta och xa.

– Vi räddar frukt tillsammans med våra skolor. Från och med höstterminen 2022 så har vi teamat ihop oss med Rescued. Vi erbjuder på så sätt våra förskolor att köpa frukt som annars hade kasserats och tillsammans bidrar vi till en bättre miljö.

-Vi bidrar med rörelse! En gång per termin erbjuder vi våra skolor att Sara, vår rörelsecoach, kommer ut och håller ett träningspass med barnen. På så sätt hoppas vi kunna bidra med rörelseglädje och att uppmuntra barnen till att leva rörliga liv.

-Vi försöker att bidra till en hållbar livsstil. Vi serverar våra barn vegetariskt 1-2 gånger per vecka. Både med hänsyn till miljön men även för att hjälpa till att skapa en hållbar livsstil för våra barn.

 

-Vi levererar såklart er mat med bilar som går på el och vi har våra egna chaufförer. En trygghet för er och era barn.

 

Jonas Nilsson

Jonas Nilsson

Grundare

Visionär och entreprenör, som genom sitt egna önskemål om att kunna kombinera god och nyttig mat med att få mer tid över till familj och vänner, startade upp Hälsomatlådan med en dröm att kunna erbjuda just detta. Både till sig själv men framförallt till andra. Han driver idag även IT-bolaget Future IT Partner och bidrar med ett enormt kontaktnät och företagsledning.

Joakim Loveng

Joakim Loveng

VD

Joakim brinner för relationer och har hela sitt yrkesverksamma liv arbetat med försäljning och kundvård. De senaste tio åren har han även drivit ett par olika företag med den gemensamma nämnaren träning och hälsa. Dessa erfarenheter i kombination passar utmärkt för Hälsomatlådans filosofi. Joakim ansvarar för våra företags- och eventkunder.